EVROPSKE LIGEFUDBAL

RANGNIK NAKON TOTENHEMA: Naša najboja utakmica

Trener Mančester junajteda Ralf Rangnik rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobijedila Totenhem

On je dodao da je fudbaler Kristijano Ronaldo odigrao fantastično, nakon što je postao najbolji strijelac u istoriji fudbala.

– Pokazali smo reakciju kakvu je trebalo da pokažemo poslije lošeg drugog poluvremena na Etihadu. Ekipa je zaslužila pobjedu, vratiti se na takav način poslije dva izjednačujuća gola je sjajno – rekao je Rangnik za Bi-Bi-Si (BBC).

Junajted je na svom terenu pobijedio Totenhem sa 3:2. Sva tri gola postigao je Ronaldo i postao najbolji strijelac u istoriji, pošto sada ima 807 golova za klubove i reprezentaciju Portugala.

– To je bio njegov najbolji nastup, barem otkako sam ja došao. Bio je dobar na treningu u četvrtak i zbog toga sam odlučio da počne. Njegova fantastična igra, ali i ostatka ekipe. On može da podigne 70.000 ljudi na noge, ali on to može da uradi samo sa ekipom. Fantastičan nastup. Ne radi se samo o tri gola, već je bio i dio ekipe kada su imali loptu – naveo je privremeni trener Junajteda.

– Ovo je vjerovatno bila naša najbolja igra imajući u vidu kvalitet protivnika. Bilo je potrebno, morali smo da pobijedimo i to će nam dati motiv i za narednu utakmicu – dodao je Rangnik.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button