EVROPSKE LIGEFUDBAL

REKONSTRUKCIJA Zvižduka na “Parku prinčeva” pošteđena samo dva fudbalera PSŽ-a

Fudbaleri Pari Sen Žermena morali su da trpe uvrede svojih navijača tokom svih 90 minuta protiv Bordoa, uprkos ubjedljivih 3:0, a po[te]ena su bila samo dvojica.

Na udaru navijača na “Parku prinčeva” su se našli skoro svi igrači PSŽ, prije svih najveće zvijezde, a zvižduka nije bilo kada je lopta bila kod Kilijana Mbapea i Ašrafa Hakimija.

Mbape se odužio golom, a Hakimi je i bez pogotka dobio aplauze sa tribina kada je izlazio iz igre u 88. minutu. Nezadovoljstvo navijača će se sigurno ogledati i u odlasku brojnih igrača na ljeto, jer nema sumnje da će vlasnici PSŽ krenuti u reizgradnju tima nakon što dosadašnja politika dovođenja “superzvijezda” nije donijela rezultat.

Pitanje je samo da li će uspjeti da zadrže svog najboljeg igrača Mbapea, koji već mjesecima “flertuje” sa Real Madridom. Za Mesija se spekuliše da će odmah otići jer ni on nije ispunio očekivanja kluba i navijača, dok će imati problema da se “riješe” Nejmara s obzirom na njegovu ogromnu platu i problematično ponašanje tokom sezone.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: bio ethanol burner
  2. Povratni ping: get More Information
Back to top button