EVROPSKE LIGEFUDBALREGION

Partizan pod pritiskom u Surdulici

Fudbaleri Partizana gostuju Radniku u Surdulici od 17 časova, u posljednjem meču 28. kola Superlige Srbije.

Crno-beli su pod velikim pritiskom pobjede na jugu Srbije jer zaostaju tri boda za najvećim rivalom Crvenom zvezdom.

Partizan u meč ulazi iz serije od tri utakmice bez pobjede – dva poraza od Fejenorda sa osam primljenih golova i remija sa Napretkom bez golova u međuvremenu.

Partizan je u prvom dijelu sezone nadigrao Radnik 2:0 u Humskoj, što mu je bila sedma uzastopna pobjeda nad timom iz Surdulice.

Međutim, crno-beli su znali i da izgube u Surdulici, Radnik je slavio 1:0 u julu 2018.

– Idemo na jedno teško gostovanje protiv ekipe koja nije primila gol od početka druge polusezone. Krećemo maksimalno mobilini i koncentrisani, sa ciljem da probamo da pobedimo – rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević pred meč.

Trener crno-belih ocijenio je da je što se tiče forme njegov tim odigrao odličan meč protiv Mladosti iz Lučana nakon derbija.

– Nismo pali u formi. Gde smo pali? Posle Napretka? Gde nam tendeciozno nije sviran čist penal. Ili mi moramo da vršimo pritisak sada kao što Zvezda vrši nenormalan pritisak sve ovo vreme. Da li je to pad forme? I da li je protiv Čukaričkog radio VAR, i da je bio čist penal protiv Napretka. I onda se priča da smo mi pali, a oni svi igraju fenomenalno. Svi pritisci ne utiču na nas… Ništa nas neće sprečiti da idemo još jače – dodao je on.

Superliga, 28. kolo:

17.00 Radnik – Partizan

Odigrano:

TSC – Proleter 2:1

Radnički 1923 – Radnički Niš 0:0

Napredak – Voždovac 1:3

Vojvodina – Čukarički 1:2

Spartak – Novi Pazar 1:2

Mladost – Metalac 3:3

Crvena zvezda – Kolubara 3:0

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button