EVROPSKE LIGEFUDBAL

Pukli pregovori Dibale i Juventusa

Paulo Dibala odbio je ponudu za produžetak ugovora sa Juventusom, javljaju brojni italijanski mediji. Posljednja runda pregovora nije urodila plodom i kako sada stvari stoje Argentinac će na ljeto napustiti klub kao slobodan igrač.

Navodno, uprava torinskog kluba značajno je promijenila uslove ugovora ponuđenog u oktobru. Tadašnja ponuda glasila je 10.000.000 evra po sezoni, od čega bi 8.000.000 fiksno, i saradnju na četiri i po godine, na šta je Dibala bio vrlo blizu da potpiše.

Ipak, čelnici Juventusa promijenili su ploču, fiksni deo spustili na 7.000.000 evra – s tim da bi sa bonusima cifra takođe iznosila 10.000.000 evra – a pride je i dužinu ugovora skratila za godinu i po dana, na tri.

Na te uslove Paulo Dibala nije želio da pristane, što je na današnjem sastanku u društvu svog agenta Horgea Antuna saopštio potpredsjedniku kluba Pavelu Nedvedu u prostorijama Kontinase, Juventusovog trening centra.

Dakle, u ovom trenutku, Dibalina budućnost nije u Torinu. Gdje bi mogla da bude do spekulisalo dosta stidljivo. Navodno bi ga Bepe Marota rado vidio u Interu, dok izvori sa Čizme tvrde da je 28-godišnji Argentinac već dobio dvije ponude bogatije od Juventusove.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button