FUDBAL

MOGLO I BOLJE I GORE Srbija saznala rivale u Kataru!

Fudbaleri Srbije igraće na Mundijalu u Kataru u grupi G sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom, odlučeno je žrijebom u Dohi. Na startu prvenstva koje počinje 21. novembra koplja će ukrstiti sa “kariokama”.

Kuglice su se pogodile tako da dvije od tri reprezentacije Brazil i Švajcarska budu isti rivali kao prije četiri godine u Rusiji. Sigurni smo da je moglo bolje, ali je moglo i gore. Ono što je najvažnije, Piksijevi “orlovi” se nikoga ne plaše, a sigurno će nastojati da se na neki način osvete Švajcarcima.

U akciju kreću 24. novembra protiv Brazilaca, zatim ih četiri dana kasnije očekuje duel sa Kamerunom, dok će na zatvaranju grupe igrati protiv Švajcaraca 2. novembra. Lako je moguće da taj meč bude odlučujući za osminu finala, baš kao i prije četiri godine kada je stvar u svoje ruke uzeo arbitar Feliks Brih.

Primjetno je da nema “grupe smrti”, iako se činilo da će to biti Grupe E gdje su najprije birani Španija i Njemačka. Ipak, te dvije selekcije su apsolutni favoriti protiv Japana i pobjednika duela između Kostarike i Novog Zelanda.

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan sa Kanadom će igrati protiv Hrvatske, ali i protiv Belgije i Maroka. Evo svih grupa!

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button