FUDBALREGION

Tuča, dva penala, bijesni Stanković, poruke Stanojeviću i Mihi

Fudbaleri Crvene zvezde i više nego ubjedljivo su savladali TSC u četvrtfinalu Kupa Srbije sa 4:0.

Dva penala su dobili crvneo-bikeli, reklo bi se, zaslužena, a sigurni realizatori bili su Aleksandar Katai i El Fardu Ben. Treći gol postigao je Mirko Ivanić sa nekih 20-ak metara, a Ben je postavio konačan rezultat drugim golom na meču.

Veoma zanimljiv meč viđen je na Marakani ovog predvečerja, a pored same igre obilježilo je i nekoliko “nefudbalskih” dešavanja, poput tuče, čarki, dva crvena kartona, ali i prozivki navijača Zvezde upućenih ka Aleksandru Stanojeviću.
No, Zvezda ipak na kraju mora biti zadovoljna, savladali su TSC bez mnogo muke, štaviše, Borjan nije ni imao posla tokom utakmice. Međutim, pored dva penala, koja je dosudio arbitar Lukić, meč je obilježio i veliki sukob igrača, gdje se u klinču mogao naći i Dejan Stanković.

Osim ovoga, navijači Zvezde su tokom prvog poluvremena poslali i poruku upućenu Sinišu Mihajloviću, a nedugo zatim su okačili i transparent posvećen Aleksandru Stanojeviću, zbog meča sa TSC-om u prvenstvu, gdje VAR nije radio, a kasnije je sudijski ekspert potvrdio da je ekipa TSC-a oštećena za čist jedanaesterac. Još jedan meč u nizu omkome će se pričati.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Study in Africa
  2. Povratni ping: 예능 다시보기
Back to top button