EUROKUPOVIFUDBAL

EKSPERTSKI TIKET: Liga Evrope i Liga konferencija vode do profita

Danas su na programu četvrtfinala Lige Evrope i Lige konferencija, a kladionica Meridian vam nudi mogućnost brze zarade uz najveće kvote na planeti i najbolju ponudu igara koju možete pronaći. 

Uz to, predstavljamo vam ekspertski tiket dana koji vam može pomoći pri sastavljaju vaše „dobitne kombinacije“ večeras.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

LEIPZIG – ATALANTA – 3+
Kvota: 1.71

Leipzig i Atalanta su timovi čija fudbalska filozofija je zasnovana na mnogo kreativnosti i slobode u napadu i u duelu takve dvije ekipe, za očekivati je da vidimo veliki broj prilika na obe strane terena. Atalanta je u osmini finala igrala protiv Bayer Leverkusena, a u prvom susretu je viđeno čak pet pogodaka. Sličan scenario ćemo vjerovatno vidjeti i protiv Leipziga, a da bi predloženi tip bio dobitan, dovoljno je da vidimo ukupno „samo“ tri gola.

BRAGA – RANGERS – Domaćin postiže 1 ili 2 gola
Kvota: 1.62

Na putu do četvrtfinala Lige Evrope, Braga je izbacila Sheriff i Monaco, a oba meča odigrana u Portugalu su zavšena rezultatom 2:0 za tim Carlosa Carvalhala. Rangers je do ove faze takmičenja stigao preko Borussie Dortmund i Crvene zvezde, a na oba gostovanja su primili po dva gola. Po toj matematici, sve osim dva gola Brage na ovom meču će biti iznenađenje. Teško je povjerovati da Škoti mogu baš tri puta da vade loptu iz svoje mreže, tako da je igra domaćin postiže 1 ili 2 gola najbolja opcija za igru.

BODO/GLIMT – ROMA – X2&2+ (neriješeno ili pobjeda gostiju uz minimalno dva gola na meču)
Kvota: 1.59

Bodo i Roma su već igrali međusobno ove sezone u grupnoj fazi Lige konferencija, a utakmica u Norveškoj je završena rezultatom 6:1. To je bio jedan od najvećih poraza u karijeri Jose Mourinha i prilika da se osveti ovoj ekipi je došla u četvrtfinalu istog takmičenja. „Vučica“ će biti silno motivisana i učiniće sve što može da otkloni sve dileme već u prvom okršaju, ali za svaki slučaj igrom X2&2+ ostavljamo mogućnost da tip bude dobitan ukoliko bude 1:1 na primjer.

FEYENOORD – SLAVIA PRAG – X2
Kvota: 2.00

Baš kao Bodo i Roma, Feyenoord i Slavia Prag su takođe bili smješteni zajedno u grupama jesenas i ovo će im biti treći okršaj ove sezone. U prva dva duela je preovladavao ofanzivni fudbal, igralo se na gol više, te je u Rotterdamu pobijedio Feyenoord sa 2:1, dok je u Češkoj završilo 2:2. Slavia je bilježila dosta bolje rezultate u Evropi u zadnjih nekoliko godina i znaju igrati na rezultat, a iskustvo iz prethodna dva okršaja će im pomoći da spremni uđu u nove „borbe“ i očekujemo da se neporaženi vrate iz Holandije.

Ukupna kvota: 8.81

Ovaj tiket možete odigrati u Meridian poslovnicama putem „Brzog tiketa“. Sve što trebate učiniti je da operateru kažete broj brzog tiketa koji glasi 85017.

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

7 Comments

  1. Lyon, Barcelona i Braga oba poluvremena odigrati od 1-3 gola

  2. E pa danas bi se moglo nesto proc,dobre kvote a i ponuda je odlicna za cetvrtak.

Back to top button