FUDBALREGION

Marković: Da završimo započeto i osvojimo titulu

Strijelci za Partizan na meču Kupa Srbije sa Loznicom, Rikardo Gomeš i Lazar Marković, iznijeli su svoje utiske.

– U Kupu je svaka utakmica važna, danas smo pobedili Loznicu. Bilo je u nekim trenucima teško, ali kada smo postigli gol onda je sve bilo mnogo lakše – rekao Gomeš.

Lazar Marković je postigao gol za dvostruku prednost protiv ekipe koja je eliminisala Spartak iz Subotice i Čukarički, te se i očekivalo da utakmica neće biti laka.

– Protiv svake ekipe je teško, pogotovo kada se povuku pozadi kao što je naš današnji protivnik uradio, ali mi respektujemo svakog, svako ima svoj stil i mi smo zadovoljni što smo prošli dalje iako nam je ovo sekundarno takmičenje. Nama je prioritet titula, ali igramo da što dalje doguramo i da osvojimo Kup naravno – naveo je Marković.

Crno-beli će gostovati Čukaričkom u 30. kolu Superlige Srbije već u nedjelju od 19 časova.

– Još jedan ni malo lak meč nas očekuje kao što su bili i prethodni, ali mi smo spremni! – kazao je Rikardo.

Nijedna utakmica nije laka, svaka je kako kaže šef struke Stanojević “za život”, a takva će biti i naredna na Banovom Brdu.

– U nedelju igramo protiv jedne dobre ekipe, protiv ozbiljnog trenera. Pripremićemo se što je bolje moguće. Nama je prioritet titula i Partizan igra svaku utakmicu na pobedu, ko nije igrao u Partizanu ne zna šta je pritisak i na terenu i van terena što je i normalno pošto smo veliki klub tako i treba da bude. Spreman sam da završimo započeto, da osvojimo titulu, mislim da je moguće i idemo samo jako! – zaključio je kapiten crno-belih.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button