EVROPSKE LIGEFUDBAL

Konte: Svaki meč do kraja, finale za nas

Na konferenciji za novinare, trener Pevaca Antonio Konte govorio je o neizvjesnoj trci za posljednje mjesto koje vodi u Ligu šampiona.

– Svaka utakmica nam je važna, tako i ova. U ovom trenutku, potrebna su nam tri boda kako bi napravili pomak na tabeli i kako bi stvorili pritisak protivnicima koji žele isto što i mi, a to je četvrto mjesto. Četiri kluba još mogu do te pozicije: Arsenal, Junajted, Vest Ham i Vulvsi. Važno je dobiti derbije, ali sada kada smo došli pred kraj sezone, moramo sve da pobjeđujemo. Imamo još osam utakmica i svaka je finale za nas – rekao je italijanski stručnjak.

Totenhem je trenutno četvrti sa 54 poena, koliko ima i Arsenal, ali sa utakmicom manje. Vest Hem i Junajted imaju 51, a Vulvsi 49.

– Ova liga je jako teška, ali ako uporedimo ovu ekipu sada i prije, vidimo da smo napredovali. Sada se osjećam mnogo prijatnije kada se suočavam sa protivnikom.

Konte je govorio i o Hariju Kejnu, koji bi mogao da napusti londonski klub zbog želje za osvajanjem trofeja.

– Kejn zaslužuje posebno mjesto u svjetskom fudbalu, on je sada u pravim godinama da pokaže najbolje igre. Već je dio istorije, dao je dosta golova za klub i reprezentaciju. Pravi je kapiten. Motivišemo ga, radimo na tome da postane najbolji napadač. Ima sve predispozicije da bude najbolji na planeti.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 토렌트 사이트
Back to top button