EVROPSKE LIGEFUDBAL

De Brujne: Bili smo bolji, Marez želio čudesan gol

Vezista Mančester Sitija Kevin de Brujne izjavio je da njegova ekipa ima za čime da žali poslije derbija prvenstva u kojem su u nedjelju rezultatom 2:2 remizirali „Građani“ i fudbaleri Liverpula.

Belgijanac se posebno osvrnuo i na sjajnu priliku koju je u završnim trenucima duela propustio Rijad Marez.

Sedam kola prije kraja Siti ima 74, a Liverpul 73 boda, pa će borba za titulu vjerovatno ostati otvorena do posljednjeg kola.

– Bilo je teško. Ta budem iskren, mislim da smo igrali odlično. Trebao je da postignemo više golova, naročito u prvom poluvremenu, ali šta je – tu je. Napravili smo zaista mnogo prilika. Drugo poluvreme smo otvorili na razočaravajući način. Generalno, bili smo bolji tim i tako treba da igramo do kraja sezone. Utakmica je bila sjajna. Znam da su ljudi govorili da će tim koji pobedi u ovom meču osvojiti titulu, ali i nas i njih čeka veoma težak raspored do kraja prvenstva – izjavio je Kevin de Brujne, koji je u petom minutu u vođstvo doveo „Građane“.

U samom finišu susreta fantastičnu priliku imao je ofanzivac Sitija Rijad Marez.

– Bila je to velika prilika. Rijad je pokušao da lobuje, a da je lopta ušla u gol, bio bi to čudesan pogodak – rekao je belgijski vezista.

Naredni meč u Premijeršipu branilac titule Mančester Siti igra 20. aprila protiv Brajtona kod kuće, dok će „Redsi“ dan ranije u još jednom velikom derbiju dočekati Mančester Junajted.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: guava strain
Back to top button