FUDBALREGION

Stanojević: Nastupilo čuveno proleće, Zvezda ima podršku na svim nivoima

Strateg Partizana Aleksandar Stanojević imao šta da kaže na račun sudija i regularnosti prvenstva i poslije remija sa Čukaričkim.

Posebno se osvrnuo na detalj kada je Novak Simović dao „samo“ žuti karton Bojanu Kovačeviću koji je kao posljednji igrač odbrane zaustavio Rikarda u 11. minutu.

– Idemo utakmicu po utakmicu. Iza nas je teška utakmica protiv Čukaričkog. Ne možemo da očekujemo da ćemo svaki susret lako pobediti. I Zvezda je imala problema sa istim rivalom do crvenog kartona, ta utakmica je mogla da ode i u drugom pravcu. Teško je pobediti, ali važno mi je da smo što duže u konkurenciji sa Zvezdom. Ranije je bilo praksa da smo već u prvom delu otpadali iz trke. Nije lako boriti se sa svim stvarima, protiv Zvezde koja je dobra ekipa, ali i protiv institucije koja radi sve da pobedi. Mi smo klub koji želi da pobedi svaku utakmicu. Potrebno je da navijači prepoznaju situaciju i da nas podrže. Nije lako, pričam o činjenicama – da li je bio crveni karton, da li je bio penal u prethodnom kolu… Nismo mi baš takva ekipa da pobedimo sve utakmice. Možemo da trijumfujemo u 26, ali ne u svih 30, nismo baš toliko dobri, posebno ukoliko ima saplitanja. Nije bilo tako na početku sezone, ali je nastupilo čuveno proleće. Dajemo svi maksimum, živimo za ovaj klub i bićemo sportska priča do kraja. Nije lako boriti se sa ovako moćnom Zvezdom na svim nivoima, od igračkog kadra do podrške na svim nivoima. Srećni smo što smo Partizan, deo čiste i prave priče, ponosan sam na igrače i idemo do koske. Ne odustajemo – kazao je Stanojević.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button