EVROPSKE LIGEFUDBAL

Podrška Ronaldu sa svih strana

Kristijano Ronaldo i njegova partnerka Heorhina Rodriges prolaze kroz najbolnije trenutke kroz koje roditelji mogu da prođu. Pogođeni su gubitkom djeteta, a u ovim teškim momentima dobijaju podršku sa svih strana, a javno su je uputili Ronaldov aktuelni i bivši klub Mančester junajted i Real Madrid, kao i navijači najvećeg rivala Liverpula, sa kojim se Junajted sastaje ovog utorka.

“Tvoj bol je i naš bol, Kristojano. Šaljemo ljubav i snagu tebi i svojoj porodici u ovom teškom momentu”, poručili su sa Old Traforda.

Oglasio se i kraljevski klub.

“Real Madrid, njegov predsjednik i upravni odbor duboko su ožalošćeni zbog smrti djeteta koje su očekivali naš dragi Kristijano Ronaldo i njegova partnerka Heorhina Rodriges. Real Madrid dijeli bol porodice i želi da im pošalje svu našu toplinu.”

Podršku fudbaleru Mančester Junajteda pružili su i navijači Liverpula:

“Naše misli su sa Kristijanom nakon što je jedan od njegovih novorođenih blizanaca nažalost preminuo. Njegova ćerka je dobro, ali njegov sin nije uspio. Govorimo u ime svih navijača Liverpula kada kažemo YNWA (You'll Never Walk Alone)”.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Buy Viagra for hot sex
  2. Povratni ping: apps that pay money
Back to top button