EVROPSKE LIGEFUDBAL

Najbogatiji Britanac van roka dostavio ponudu od vrtoglavih pet milijardi evra za Čelsi!

Pravi fudbalski zemljotres – najbogatiji Britanac Džim Retklif dostavio je danas zvaničnu ponudu tešku vrtoglavih pet milijardi evra za kupovinu Čelsija! Da situacija bude potpuno jasna, Retklif je to učinio bezmalo dvije sedmice pošto je istekao krajnji rok za revidiranje ponuda četiri preostala kandidata što je nesumnjivo diglo uzbunu u Londonu! Najviše iz razloga što su banka Rejn, britanske vlasti i Upravni odbor Čelsija navodno bili nadomak odluke da izaberu kupca čiji su se planovi izdvojili iz mase.

Sa više strana stižu potvrde da su braća Retklif Džim i Bob, inače vlasnici multinacionalne hemijske kompanije INEOS, dostavili detaljnu ponudu koja ispunjava sve striktno postavljene zahtijeve i standarde što bi moglo naopačke da okrene cio proces i definitivno produži vrijeme potrebno za donošenje konačne odluke.

Džim Retklif se dovodio u vezu sa Čelsijem još u prvim danima kada je postalo jasno da će Roman Abramovič da napusti kormilo, ali je brzo odustao jer je smatrao da vrijednost kluba nije četiri milijarde evra, koliko ruski oligarh traži. Više od mjesec dana kasnije, ser Retklif je javno potvrdio da se uključio u igru i da je spreman da ide do kraja.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: health tests
Back to top button