ATPTENIS

Mari sarađuje sa bivšom doktorkom Čelsija koju je Murinjo otjerao iz kluba

Endi Mari nema namjeru da na pragu 35. rođendana odustane od tenisa i okači reket o klin.

Njega od 12 časova očekuje okršaj u trećem kolu Mastersa u Madridu sa Novakom Đokovićem, biće to njihov 37. okršaj, a Đoković u pobjedama vodi sa 25:11.

Mnogi su se pitali kako je moguće da britanski teniser poslije toliko problema i operacije kukova (ima ugrađen metalni dio), nastavlja da igra, a dio tajne sada je otkriven.

Kako je prenio “Dejli Telegraf”, teniser iz Danblejna već izvjesno vrijeme sarađuje sa bivšom doktorkom Čelsija, Evom Karneiro.

Riječ je o doktorki koja je na startu sezone 2015/16 toliko razbjesnila tadašnjeg menadžera “plavaca” Žozea Murinja, da je morala da napusti klub već narednog mjeseca.

Bilo je to na meču sa Svonsijem (2:2) kada je Karneiro u 90. minutu ušla na teren da ukaže pomoć Edenu Azaru.

Murinjo se žalio da je to bilo nepotrebno i da je time samo uskratila njegov tim da pokuša da u posljednjim minutima dođe do pobjedonosnog gola.

Eva Karneiro se godinama unazad koncentrisala na istraživanje dejstva kolagena, lanca aminokiselina koji učestvuje u gradnji dlake, kože i mišića.

Ona je proizvela suplement TRR koji koristi i Mari i za kog tvrdi da mu pomaže da ostane u formi.

Eva je otkrila i kako je to raditi sa Marijem.

– On je strašno znatiželjan, vrsta sportiste koji se uvijek trudi da ispituje nauku i utvrdi kako bi to moglo da mu pomogne. Kao medicinski profesionalci otkrivamo da za ono što se ranije mislili da je nemoguće, sada je moguće. Sportisti poput Endija Marija i Rafaela Nadala ruše barijere na svim frontovima – izjavila je Eva.

Ona je zahvalna Mariju i drugim sportistima što imaju povjerenja u to što ona radi.

– Riječ je o jedinstvenim, inteligentnim i obrazovanim ljudima koji su spremni da ispituju medicinu, slijede savjete i prolaze kroz razne izazove – zaključila je doktorka Karneiro.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: 코인
  2. Povratni ping: dmt vape pen reddit​
  3. Povratni ping: bc kush
Back to top button