EUROKUPOVIFUDBAL

“Ovo je Real – ne pokušavajte da shvatite”

Vezni igrač Real Madrida Luka Modrić opisao je na savršen način ono što se dogodilo u srijedu uveče na Santjago Bernabeuu.

Španski tim se u 90. minutu vratio iz ponora i golovima Rodriga nadoknadio ukupan zaostatak od 3:5 u dvomeču sa Mančester sitijem, a onda golom Karima Benzeme iz penala u produžecima prošao u finale Lige šampiona.

“Kraljevski” klub je nastavio sa senacionalnim preokretima u LŠ ove sezone jer je pre favorizovanog Sitija eliminisao branioca titule Čelsi, a sve je krenulu pobjedom nad prvim favoritom takmičenja Pari Sen Žermenom.

– Ovo je Real Madrid. Ne pokušavajte da shvatite – savršeno je opisao Realovu sezonu Luka Modrić uz fotografiju iz svlačionice poslije pobjede nad Sitijem u sredu, a nakon što je na tviteru postavio pitanje:

– Ali, šta je ovo?

Madridska ekipa je treći put ove sezone napravila čudo. Real je u osmini finala do 61. minuae gubio 2:0 u ukupnom rezultatu od PSŽ-a, a onda je Benzema het-trikom izbacio parisku ekipu.

U četvrtfinalu Real je pobijedio u prvoj utakmici Čelsi 3:1 u Londonu, da bi na svom terenu u 75. minutu gubio 3:0 i bio nadomak eliminacije.

Tada je Rodrigo pogodio u 80. minutu za produžetke, nakon spektakularne asistencije Modrića, a Benzema u 96. za prolazak Reala.

“Marka” piše da je Modrić uoči utakmice protiv PSŽ-a poručio svom prijatelju da će Real osvojiti LŠ ako izbaci PSŽ. Zasad se Modrić pokazao kao dobar prorok jer njegov Real iz runde u rundu radi čuda.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button