FUDBALREGION

“Gađali nas kamenicama, to ne bi smelo da se dešava”

Trener Proletera Zumbul Mahlabašić nije bio zadovoljan domaćim navijačima koji su se okupili na stadionu “Čika Dača” u Kragujevcu.

Njegov tim je poražen rezultatom 1:2 u veoma burnom meču dvije ekipe koje se nalaze na začelju tabele, a Mahlabašić je izjavio da su gađani kamenicama.

– Moram da priznam da je dosta uticao pritisak, koji je stvoren, nažalost, od strane ljudi s tribina koji su bacali kamenice. Ovo nisu fudbalske stvari o kojima ja treba da pričam, ali bezmalo smo imali kontakt s navijačima. Mislim da to na ovom nivou Superlige ne sme da se dozvoli – izjavio je Mahlabašić.

Radnički je do preokreta došao u samom finišu golovima Tomića iz penala i Maksimovića.0

– Mogu da budem ponosan na svoje momke, dali su svoj maksimum. Međutim, opet se osvrćem, možda nije tema, ali ovakve stvari ne bi smele da se dešavaju na superligaškim terenima. Nama ostaje da se okrenemo utakmicama koje su ostale, dok god postoje teoretske šanse mi se nećemo predati. Ova ekipa ima karakter. Nažalost, danas nismo došli do bodova, ali se iskreno nadam da ćemo uz jednu rovovsku borbu i uz malo sreće ipak uspeti da dođemo do baraža – zaključio je Mahlabašić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Buy Guns online
  2. Povratni ping: 티비위키
Back to top button