FUDBALREGION

Danilo Teodorović za SNM: Presrećan sam što je moj gol donio Zvezdi treću uzastopnu titulu!

Krajem januara bila je to bomba o kojoj se pričalo u Republici Srpskoj i u Srbiji – Danilo Teodorović, tadašnji fudbaler Željazničar Sport tima dolazi u Crvenu zvezdu kao zamijena za Marka Lazetića, koji odlazi u Milan. Sa velikim bremenom na plećima mladi špic je stigao na Marakanu. Logično je bilo da prvo odigra polusezonu za omladince Crvene zvezde, da ga pripreme za prvi tim.

Danilo se odlično uklopio u Zvezdinu mašineriju. On je sa svojim saigračima iz omladinskog tima crveno-bijelih osvojio šampionsku titulu u Srbiji. Treću uzastopnu u tom uzrastu za Crvenu zvezdu.

Upravo je Danilo Teodorović postigao gol kojim su izabranici Milana Stegnjajića došli do boda u Lučanima (2:2), koji je značio da su dva kola prije kraja nedostižni za najvećeg rivala, ekipu Partizana.

– Zaista sam presrećan zbog osvajanja titule. Atmosfera u ekipi, u klubu i izvan kluba je fenomenalna, a meni je posebno drago sto sam uspio da pomognem saigračima i klubu u osvajanju treće uzastopne titule šampiona Srbije, ističe u početku razgovora za naš portal Danilo Teodorović.

Mladi špic se odmah po dolasku na Marakanu izborio za startnih 11 u Zvezdinim omladincima. Odigrao je 11 utakmica u šampionatu Omladinske lige Srbije i postigao četiri gola. Ističe da je zadovoljan učinkom, kao i činjenicom da su ga odlično prihvatili svi u Beogradu.

– Saigrači i svi u stručnom štabu su me sjajno prihvatili od samog početka. Lično sam zadovoljan do sada urađenim u crveno-bijelom dresu. Ostvario sam neki svoj zacrtani cilj na početku polusezone.

Jesi li pričao sa ljudima iz kluba o daljim planovima, nakon završetka tekuće sezone?

– Kako se približava kraj sezone ljudi u klubu i ja tražimo najbolju opciju za nastavak moje karijere. Prelazim u seniorski, ozbiljniji fudbal i spreman sam za predstojeće izazove, poručio je Teodorović.

“Gol mašina” iz Predgrađa, kako su ga svojevremeno zvali dok je nosio dres Željezničar Sport tima, naglašava da prati šta rade njegovi dojučerašnji saigrači.

– Naravno da pratim svoj bivši klub. Mislim da su uspijeli da ostavre svoj cilj i da pripreme nove mlade igrače, te da im pomognu da steknu dodatno iskustvo koje je jako važno. Baš kao i u mom slučaju. Želim svome “Želji” puno uspjeha, zaključio je Danilo Teodorović javljanje iz Beograda za SNM.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button