EVROPSKE LIGEFUDBAL

HAZENHITL PRIJETI LIVERPULU Igraćemo kao da je finale LŠ

U utorak će na “Sent Merisu” gostovati Liverpul, tim koji i dalje ima šansu da osvoji titulu šampiona Engleske. Redsi zaostaju četiri boda za Mančester Sitijem, imaju meč manje i moraju da dobiju kako bi bili u konkurenciji za trofej posljednjeg vikenda.

Redsima je pobjeda imperativ ako žele da održe san o četvorostrukoj kruni. Liga kup i FA kup su već osvojeni, a slijede im završnice u Premijer ligi i Ligi šampiona. Prvi naredni rival je Sautempton, tim koji ima dosta problema u proljećnom dijelu šampionata.

– Navijači znaju protiv koga igramo, znaju koliko je teško, u kakvoj su oni formi čak i uz povrede i znaju koliko je teško igrati protiv finaliste Lige šampiona. Ovo je naše finale Lige šampiona i idemo u njega sa svime što imamo – rekao je menadžer „svetaca“ Ralf Hazenhitl.

Ono što bi ekipu Liverpula moglo da zabrine je da je Sautempton protiv velikih rivala na svom terenu igrao odlično.

– Protiv Totenhema smo sa igračem manje uradili sjajan posao, Arsenal smo dobili, sa Sitijem i Junajtedom igrali neriješeno. Pokazali smo da protiv najboljih možemo nešto da ostvarimo kada smo zajedno.

Ipak „sveci“ imaju užasnu sezone i dobili su samo jedan od posljednjih 11 utakmica kod kuće. Sreća da je berba bodova bila dobra na jesen pa ispadanje nije mogućnost.

– Ne smijemo da im poklanjamo bilo šta. Neću da kažem da smo pod pritiskom jer smo bezbjedni u Premijer ligi, ali hoćemo da pokažemo da imamo drugačije lice. To mora da bude dovoljna motivacija za nas – rekao je Hazenhitl.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 코인시장
Back to top button