KOŠARKAREGION

Poznato kada Partizan i Zvezda dočekuju Budućnost i Cedevita Olimpiju

Košarkaši Partizana i Budućnosti odigraće odlučujuću treću utakmicu polufinalne serije u nedjelju 22. maja sa početkom u 20 časova i 30 minuta. Crvena zvezda i Cedevita Olimpija će odmjeriti snage dan kasnije sa početkom u 19 časova.

Partizan i Crvena zvezda će imati prednost domaćeg parketa, imaće veliku podršku sa tribina, ali su Budućnost i Cedevita Olimpija, pokazali da su kadri da pariraju favoritima na papiru.

Uz pomenutu veliku podršku sa tribina, Partizan i Zvezda će na plećima nositi i breme koje se zove imperative pobjede, jer bi sve osim plasmana u finale bilo iznenađenje i šok. S druge stranem staro je pravilo da je u jednom meču sve moguće.

Podsjećanja radi, Partizan je u prvom meču pobijedio Budućnost sa 82:66, u drugom je poražen sa 72:71. Zvezda je u Beogradu dobila Cedevita Olimpiju sa 93:82, a u revanšu je poražena poslije produžetka sa 88:80.

Rat za mjesto u finalu se nastavlja 22. i 23. maja. Da li će Partizan i Zvezda iskoristiti prednost domaćeg parketa, ili će biti iznenađenja u majstoricama, saznaćemo brzo.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Fysio Dinxperlo
  2. Povratni ping: 코인선물
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button