KOŠARKAREGION

Golemac pred Zvezdu: Želimo u finale, moramo da igramo jako i pametno

Košarkaši Cedevita Olimpije pokušaće da naprave iznenađenje u majstorijici polufinala ABA lige protiv Crvene zvezde u Beogradu, a trener Jurica Golemac kaže da njegov pred sutrašnji megdan ima mnogo samopouzdanja.

Ekipa iz Ljubljane ulogu favorita prepušta Zvezdi, gotovo svi su naglasili i da je Zvezda glavni favorit kada je reč o osvajanju regionalnog takmičenja, ali su isto tako naglasili da je u pitanju jedan meč u kome je sve moguće.

– Imali smo tokom sezone priliku da se upoznamo sa kvalitetima Crvene zvezde, isto kao i naš rival, sa našim kvalitetima. Samim tim iznenađenja su isključena. Ako želimo da pariramo Zvezdi, a želimo, ako želimo do finala, a želimo, moramo da odigramo izuzetno kvalitetno u odbrani, pametno i hrabro u napadu. Igramo protiv ekipe koja igra možda i najjaču odbranu u Evropi. Moramo da kontrolišemo skok. Da rezimiram, moramo da odigramo jako i pametno – naglasio je Golemac.

Utakmica između Crvene zvezde i Cedevita Olimpije na programu je 23. maja sa početkom u 19 časova. Ko će u finale, izabranici Dejana Radonjića, ili izabranici Jurice Golemca, saznaćemo brzo.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button