KOŠARKAREGION

SERIJE, OSCILACIJE, KUCANJA I UMALO TUČA Zvezda “popila” Cedevitu i zakazala derbi u finalu VIDEO

Košarkaši Crvene zvezde braniće titulu u ABA ligi jer su u majstorici polufinala savladali Cedevita Olimpiju sa 88:78.

Aktuelni šampioni igraće u finalu protiv najvećeg rivala Partizana koji je sinoć deklasirao Budućnost u trećem odlučujućem meču.

Utakmica u dvorani “Aleksandar Nikolić” bila je vrlo čudna, popto su rivali igrali u serijama. Već u 14. minutu činilo se da je Zvezda na Pragu da završi posao jer je vodila sa velikih 37:18. Ipak, Ljubljančani su odgovorili serijom 15:0 na krilima Zorana Dragića i Jogija Ferela i došli na -4.

Zvezd je furiozni otvorila drugo poluvrijeme i pobjegla na +20. Međutim, ni tu nije bio kraj. Uslijedila je nova serija Cedevita koja je za tiličas smanjila na osam poena zaostatka, ali nije uspjela da uvede meč u neizvjesnu završnicu.

Na kraju je moglui da dođe i do tuče jer je Edo Murić izgubio živce, ali se sve dobro završilo. Ferel i Dragić bili su najefikasniji sa 25 odnosno 21 pšoenom, ali nisu imali adekvatnu podršku saigrača. Zvezda je imala dosta više podjednako raspoloženih – Kalinić je postigao 15, Nikola Ivanović 11, Ognjen Dobrić i Ognjen Kuzmić po 10, Branko Lazić 9…

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

5 Comments

  1. Povratni ping: 늑대닷컴
  2. Povratni ping: 티비위키
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button