KOŠARKAREGION

REAKCIJE Radonjić: Drugi meč će biti opasan, Obradović: Zvezda je sve kaznila

Zvezda u finalu ABA lige vodi 1-0 protiv Partizana. Zanimljivo je bilo čuti oba trenera poslije utakmice. Prvi je pred novinare izašao Željko Obradović.

– Apsolutno zaslužena pobjeda Zvezde. Čestitam im na načinu na koji su otvorili seriju. Jasno je da smo izgubili kocentraciju u završnici prvog poluvremena. To su neke boljke koje traju ceijele sezone. Dozvoliil smo im da se razigraju i iskoriste sve prednosti koje imaju. Imaju protok lopte, čitaju sjajno odbranu. Zaslužena pobjeda protivnika. Ništa nismo čitali u odbrani, sporo smo se kretali. Zvezda je preozbiljna ekipa i to je kaznila, rekao je trener Partizana.

Trener Crvene zvezde zadovoljan zbog prve pobede, ali zna da njegov tim čeka težak posao u nastavku.

– Očekivano težak meč, kao što smo pričali ovih dana. Partizan je na početku utakmice bio bolji, gradio je kvalitetnom igrom rezultat Mi smo u drugoj četvrtini uspjeli i pored ne tako zadovoljavajuće igre da dođemo do izjednačenja i na kraju do prednosti. Početak treće četvrtine je bio veoma značajan, bili smo dobri u oba pravca i došli do prednosti koja nam je dala prostora da može da igramo i bolje u nastavku. Bilo je potrebno da budemo veoma koncetrisani kao što sam rekao juče, jer Partizan ima kvalitet na svim pozicijama. Držali smo prednost, nismo dali da nas stignu. Što se u ranijim utakmicama dešavalo. Uspjeli smo da dođemo do pobjede. Moramo da budemo veoma dobri u slijedećem duelu, jer sam svjestan, a i iskustvo mi nalaže, jer drugi meč može da bude veoma opasan kad se ovde igra zbog različitih stvari, istakao je Dejan Radonjić.

Treća utakmica igra se u nedelju od 20.00 časova i ponovo je domaćin Crvena zvezda.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 뉴토끼
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button