FUDBALREGION

SNM SAZNAJE: Lester daje dva miliona evra za najvećeg srpskog talenta!

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije bila je najprijatnije iznenađenje na Evropskom prvenstvu u Izraelu, koje se danas završava finalnom utakmicom između Holandije i Francuske.

Nekoliko mladića iz selekcije koju sa klupe vodi Radovan Krivokapić privuklo je pažnju brojnih evropskih klubova. Najviše svakako, Jovan Milošević, koji je sa pet golova bio najbolji strelac selekcije Srbije na kontinentalnoj smotri. Pogađao je na svih pet mečeva koje su Orlići odigrali na Evropskom šampionatu.

Kako naš portal saznaje, za usluge mladog napadača Vojvodine najviše je zagrizao Lester. Nezvanično, engleski premijerligaš spreman da izdvoji dva milona evra za ovog talentovanog špica, koji bi trebalo da bude priključen prvom timu “lala”, sa kojim bi išao i na ljetnje pripreme.

Momak koji će tek u julu proslaviti 17. rođendan ove godine je do 13. kola igrao Kadetsku ligu Srbije, zatim je prebačen u omladince predodređen je da uspije. Ne samo što je sjajan fudbaler, nego je i vrlo kulturan, vaspitan i omiljen u društvu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button