BIHFUDBAL

SNM saznaje: Ni Krupa, ni Sloboda, ni Sloga, evo ko je najbliži Premijer ligi!

Sezona u Premijer i Prvoj ligi Republike Srpske je završena, a još se ne nazire ko će u viši rang, dok postoji i osnov da se navijači Radnika nadaju da će i u narednom periodu gledati najbolji fudbal u BiH.

Naime, kako SNM saznaje, postoji realna šansa da Izvršni odbor Fudblskog saveza Republike Srpske odluči da Bijeljinci ostanu u eliti, jer ni šampion Krupa, ni drugoplasirana Sloga, kao ni Sloboda iz Novog Grada ne ispunjavaju sve uslove propisane pravilnikom FS BiH. Zato šansu vrebaju Bijeljinci, koji su u posljednja tri kola prestigli Rudar Prijedor i, moguće, spasili se selidba u niži rang. Pravilo je takvo da samo posljednjeplasirani tim sigurno mora da ispadne, dok pretposljednji može da ostane u ligi ukoliko to bud eodlučeno za zelenim stolom.

Da podsjetimo, Bijelinci su i prošle godine na sličan način ostali u Premijer ligi, pošto Mladost iz Doboja kod Kaknja nije dobila licencu. Još nije poznat datum održavanja sjednice Izvršnog odbora FS RS, ali je najavljeno da će biti održana sljdeće sedmice.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: buy rifles online
Back to top button