KOŠARKAREGION

NEĆE IM BITI LAKO Određeni arbitri za majstoricu

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana u ponedjeljka od 20 sati igraće 5. meč velikog ABA finala koji će odlučiti ko će biti ovogodišnji šampion i obezbijediti učešće u Evroligi.

Pravdu u ovom meču dijeliće Sašo Pukl, Tomislav Hordov i Miloš Koljenšić, kao što je i najavljeno i što se znalo u košarkaškim krugovima.

Početak serije pratio je niz skandala zbog čega je hala za 4. meč napola ispražnjena. Slično će biti i u ponedjeljak kada će hala biti djelimično prazna. Ono što je sigurno, jeste da u odlučujućem duelu, arbitri meča neće imati nimalo lak zadatak.

Jedino je Pukl sudio neki od četiri odigrana meča dva tima u finalu. Pukl je dijelio pravdu u 1. duelu koji je dobila Crvena zvezda. Sa druge strane, zanimljivo da je Hordov evroligaški sudija, a početkom godine nije dobio prelaznu ocjenu za suđenje, poslije meča crveno-bijelih i Cedevita Olimpije. Zanimljivo, i na suđenje Koljenšića je bilo primjedbi, i to, od strane Partizana u martu ove godine, poslije meča u Ljubljani sa Cedevita Olimpijom.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: vigrxplus
  2. Povratni ping: สล็อต
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button