FUDBALREGION

Stolica: Čast i zadovoljstvo; Vučelić: Pažljivo smo birali trenera

Novi trener Partizana je Ilija Stolica nije krio zadovoljstvo šansom koju je konačno dobio na klupi, pa je prvu izjavu dao i prije zvaničnog predstavljanja koje je zakazan za četvrtak u 15 časova.

– Ovo je velika čast i zadovoljstvo za mene, jer Partizan doživljavam svojom sportskom porodicom i kućom. Svestan sam odgovornosti i obaveza koje sa sobom nosi moj angažman. Vrlo su jasne ambicije kluba, ali i moje lične. Drago mi je da smo pronašli zajednički jezik, pošto smo pregovarali i prethodnih godina. Za mene je važno i što sam dobio apsolutnu podršku svih u klubu za vrlo bitnu stanicu u mojoj trenerskoj karijeri – rekao je Stolica.

Iako su prethodnih dana pokucali na mnoga vrata koja su ostala zaključana, predsjednik Milorad Vučelić tvrdi da je ovo bio planski angažman.

– Radili smo vrlo pažljivo na izboru trenera. Ilija je profil stručnjaka koji odgovara Partizanu. Radi se o vrlo talentovanom i ambicioznom stručnjaku koji se na ovaj način vraća u svoj klub, ali na potpuno novu i vrlo odgovornu funkciju.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: healing meditation
Back to top button