FUDBALREGION

GOTOVO Partizan dao 350.000 evra za povratak svog igrača iz Izraela

Prvo pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku biće Zlatan Šehović, koji će se poslije dvije i po godine u Izraelu vratiti u Humsku.

Crno-bijeli će za prvo pojačanje u ljetnjem prelaznom roku platiti Makabiju iz Netanje obeštećenje u visini od 350.000 evra, kao i 20 odsto procenata od dalje prodaje. Momak iz klase 2000. fudbalski je prohodao u Zemunelu prohodao, ali je poslije samo samo 14 utakmica shvatio da u konkurenciji Slobodana Uroševića, Nemanje Miletića i Rajka Brežančića neće naigrati – nije pomogla ni povreda ligamenta koljena – pa je januara 2000. godine kao slobodan igrač otišao u Makabi iz Netanje.

U Izraelu sasvim druga priča. Sve vrijeme standardan u prvom timu Makabija, i dalje član U21 reprezentacije Srbije u kojoj je nekada sarađivao i sa tadašnjim selektorom Ilijom Stolicom, sada novim trenerom Partizana.

Šehović je dakle prva lasta, na mjestu lijevog beka i dalje je tu i Urošević, a prošle sezone je imao vrlo dobru sezonu. Ivanu Obradoviću i Rajku Brežančiću ugovori ističu za dvije sedmice i neće im biti ponuđeni novi.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button