EVROPSKE LIGEFUDBALTRANSFERI

HETAFE BI BABIĆA, ALI, ON KAŽE: Polako, tek sam potpisao…

Srđan Babić je i ovo ljeto vruća tema u Španiji. Hetafe je ozbiljno zainteresovan za nekadašnjeg mladog reprezentativca Srbije. 

As u današnjem izdanju piše da je klub iz predgrađa Madrida ponudio Almeriji 4.000.000 evra. Međutim, to je daleko od onog što traži novi član Primere. Posebno što su se o Babiću raspitivali Kristal Palas i Selta, ali bez konkretne ponude.

Almerija u ovom trenutku ne bi prodavala Babića, jer je u prethodnom periodu odigrao 3.174 minuta. Babić ima izlaznu klauzulu od 40.000.000 evra, ali je jasno da je toliko novca niko neće da ponudi za nekadašnjeg člana Crvene zvezde.

Almerija bi bila zadovoljna i sa 10.000.000 evra, uz dodatak da Babić ne bi napuštao Pirineje gde se odlično osjeća, što je on i potvrdio za SNM.

– Trenutno sam na odmoru, uživam i ne čitam šta se piše. Što se mene tiče, tek sam potpisao i ozvaničio ostanak u Almeriji i stvarno mi se ne žuri, niti negdje ide. Imam povjerenje u ljude iz kluba, na istom smo zadatku, kratko je za naš portal poručio Srđan Babić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button