KOŠARKAREGION

KALINIĆ O ODLASKU ILI OSTANKU Vodićemo razgovore

Nikola Kalinić bio je srećan poslije osvajanja tripl-krune Crvene zvezde, a novinarima na terenu je odgovorio na pitanje da li će ostati u klubu.

– To ćemo da vidimo. Sada smo završili, tako da vodićemo razgovore. Videćemo šta se dešava, ne znam još ni ja – rekao je Kalinić.

Kada je riječ o samoj utakmici i završnici sezone u kojoj je Zvezda osvojila tripl-krunu, Kalinić je rekao da je veoma zadovoljan.

– Utisci su sjajni. Teška utakmica, očekivali smo da će FMP reagovati. Pokazali smo da smo ove godine bili najbolja ekipa u regionu i Srbiju. Trostruka titula, srećni smo, konačno možemo da odmorimo.

– Samim tim što nisu igrali dvojica iz prve utakmice, Dobrić i Holins, to je bila promena. FMP je reagovao i pokazali da rezultat iz prve utakmice nije realan – dodao je Kalinić.

Upitan je i da li je iz ove perspektive zadovoljan što se vratio na Mali Kalemegdan.

– Sa godinama sam već naučio da ne vrednujem samo pobede i poraze, ali naravno da je lepše kada osvojite trofej. Bilo mi je lepo, osim nekoliko nedelja koje su bile čudne, generalno je lepa godina iza mene i srećan sam – zaključio je Kalinić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button