ODBOJKAOSTALI SPORTOVI

Dušan Kuzmanović završio karijeru i preuzeo odbojkašice Borca

Dojučerašnji odbojkaš Borca, Dušan Kuzmanović u 27. godini odlučio je da završi igračku karijeru. Nije se dugo čekalo na njegov slijedeći korak, nekadašnji primač Borca novi je trener ŽOK Borac.

Dušan Kuzmanović na društvenim mrežama i zvanično je “obnarodovao” svoju odluku.

“Nakon divnih 12 godina provedenih u seniorskoj odbojci, došlo je vrijeme da kažem kraj.

Ovaj sport me je oblikovao kao ličnost, pomogao mi da izgradim svoj život onako kako sam ga ja zamišljao. Davao sam svoj maksimum u svakom klubu u kojem sam igrao, a zauzvrat sam stekao mnogo poznanstava, prijatelja, a kroz odbojku sam postao i kum, suprug i otac.

Želim da se zahvalim svim klubovima koji su u svojim sistemima prepoznali moj kvalitet, svim trenerima sa kojima sam sarađivao, a saigračima želim blistave karijere, a onim bivšim i starijim, da budu još uspješniji u svojim životima.

Hvala svim navijačima na podršci, ljudima koji su me podržavali i pratili i svima onima koji su u mom odbojkaškom putu bili od starta do danas.

Najveću zahvalnost dugujem gospodinu Velemiru Gojkoviću i gospodinu Darku Manojloviću, bez kojih ovaj moj put ne bi bio moguć. Hvala svim ljudima iz mog “Radnika”, “Majevice” i “Maglića”, a mom “Borcu” od srca želim mnogo trofeja i finala, jer biti dio ovog kluba je i biti dio porodice.

Moja odbojkaška saga se nastavlja. Ženska odbojka, Premijer Liga, trener Ženskog Odbojkaškog Kluba “Borac” iz Banja Luke”, napisao je Kuzmanović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button