FUDBALREGION

Rikardo obećao da ostaje u Partizanu

Rikarda Gomeša ionako ugovor veže za klub iz Humske još dvije godine, te iako bi bilo logično da je zatrpan ponudama i da razmišlja da naplati najefikasniju sezonu u karijeri, afrički špic je riješen da boravak u Srbiji produži. Ne (još) i ugovor, ali je makar obećao čelnicima kluba da ne mrda, da na njega mogu da se oslone.

– Postigli smo možda i najvažniji dogovor u ovom prelaznom roku. Rikardo je dao riječ da nas neće napuštati i srećni smo i ponosni zbog toga, jer i sami znate kakvu sezonu ima iza sebe i kako je sve to mogao da materijalizuje. Odlučio je da sve ponude stavi u fioku i dogovorili smo se da i u narednim sezonama bude naš lider, neko na koga će ekipa u svakom momentu moći da se osloni, istakao je Ivica Iliev, sportski direktor Parnog valjka za Telegraf.

Na taj način je šef stručnog štaba Ilija Stolica dobio uvjerenja da će imati na raspolaganju momka koji je u prethodnom ciklusu postigao 38 golova i tako oborio rekord Mateje Kežmana po broju pogodaka u svim takmičenjima tokom jedne sezone. 

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: cold fire carts
Back to top button