FUDBALREGION

STANKOVIĆ ZADOVOLJAN Zvezda će sa Pešićem biti još ubojitija

Fudbaleri Crvene zvezde postigli su devet golova u dva uvodna meča Superlieg Srbije, a dolaskom Aleksandra Pešića za očekivati je da budu još ubjedljiviji.

Poslije dogovorenih ličnih uslova napadača sa crveno-bijelima, klub iz Ljutice Bogdana našao je zajednički jezik sa Karagumrukom. Prema nezvaničnim informacijama, suma koja je dogovorena između dvije strane je 800.000 evra fiksnog obeštećenja uz još 300.000 evra kroz razne bonuse. Pešić će se tako priključiti napadačkog tandemu koji već čine Ohi Omoižuanfo i Milan Pavkov, pa će Dejan Stanković imati još jače udarne igle. Ugovor je potpisan na tri godine uz mogućnost produženja na još jednu.

Podsjetimo, ofanzivac je karijeru započeo u niškom Radničkom, da bi potom zaigrao za grčki OFI sa Krita, Šerif iz Tiraspolja, Jagodinu, francuski Tuluz i Atalantu, dok je od 2017. do 2018. godine bio dio Crvene zvezde.

On je te sezone postigao ukupno 25 golova, što ga je preporučilo Al-Itihadu, gdje se kratko zadržao, pošto je produžio dalje ka Južnoj Koreji gde je nastavio da rešeta mreže u Seulu (10 golova na 26 utakmica). Uslijedio je povratak na Levant, gdje je u Izraelu dao 10 golova za Makabi na 23 utakmice, a odatle se domogao Karagumruka u kojem je prošle sezone 14 puta tresao mrežu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Buy Guns online
Back to top button