ATPTENIS

Tenis mu nije na vrhu prioriteta: U razgovor Kirjosa i Soka uključio se pijani Per

ATP turnir u Vašingtonu održaće se od prvog do sedmog avgusta, a jedan od igrača koji će na njemu nastupiti i u singlu i u dublu biće vicešampion Vimbldona Nik Kirjos.

Temperamentni Australijanac je posljednji put u prestonici SAD igrao 2019, a zanimljivo je da mu je tada dubl-partner bio Stefanos Cicipas, igrač sa kojim je u međuvremenu u velikoj mjeri pokvario odnos.

Kirjos i Cicipas su u meču trećeg kola na prethodnom Vimbldonu odigrali nevjerovatan meč, koji je prije svega obilovao skandalima pored terena, a nakon meča igrači su se “častili” i na konferenciji za medije.

Ovog puta Kirjos će u konkurenciji parova igrati sa Amerikancem Džekom Sokom, a obojica su bili gosti „instagram lajv“ sesije u organizaciji turnira u Vašingtonu.

– Često ću u narednom periodu igrati dublove, a jedva čekam da zaigram u Vašingtonu. Moj prethodni dubl-kolega… Da, igrao sam sa Stefanosom, tako da teško da može da bude gore od toga sada. Jedva čekam da počne – rekao je Kirjos.

– Mislim da je sada pravo vrijeme da pobjegnem – našalio se Sok.

Francuski teniser Benoa Per je tokom ovog razgovora na IG komentarisao da Kirjos i Sok loše igraju video igru FIFA, na šta je Kirjos odgovorio kroz šalu da mu Francuz duguje 20 hiljada dolara. Per je napisao novi komentar: “Previše sam pijan da bih pričao”.

Turnir u Vašingtonu pripada seriji ATP 500, igra se na otvorenom na tvrdoj podlozi, a prošlogodišnji pobjednik je Janik Siner, koji je u finalu porazio Makenzija Mekdonalda.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: David Bolno
  2. Povratni ping: 티비위키
Back to top button