FUDBALREGION

Maksimoviću otvoren put da dođe u Zvezdu!

Srpski defanzivac Nikola Maksimović dogovorio je sporazumni raskid ugovora sa Đenovom, prenose italijanski mediji.

Maksimović je ugovor sa pomenutim klubom imao do 2025. godine, pominjao se i odlazak u Leće, a “Skaj Sport” tvrdi da će se nekadašnji reprezentativac Srbije po okončanju obaveza u Seriji A ipak vratiti u Crvenu zvezdu.

Ova vijest nije nova, čak je i sportski direktor Mitar Mrkela nedavno izjavio da su pregovori u toku. Međutim, Italijani od samog starta potenciraju da Maksimovićev posao sa Zvezdom kao da je završen.

– Maksimović je veliki igrač, koji je stekao velikom ime u Evropi i kao takav je uvek interesantan Zvezdi, kao neko ko bi mogao da unapredi igru Zvezde. U ovom trenutku nismo blizu dogovora, a šta će se desiti u narednim danima, videćemo – rekao je Mrkela prije nekoliko dana.

Iskusni defanzivac je crveno-bijeli dres nosio u sezoni 2012/13, da bi se zatim preselio u redove Torina. Igrao je još za Napoli i Spartak Moskvu na pozajmici, a od 2021. je u Đenovi. Za Srbiju je odigrao 25 utakmica.

Podsjetimo i to da Zvezda trenutno ima četvoricu štopera s obzirom na to da se Nemanja Milunović u četvrtak vratio na Marakanu. Tu su još Aleksandar Dragović, Radovan Pankov i Strahinja Eraković koji bi, doduše, do kraja prelaznog roka trebalo da napravi veliki inostrani transfer.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: cartel oil 2g disposable
Back to top button