FUDBALREGION

Mijailović protiv Vučelića i Vazure: Još malo ćutanja i Partizan će nestati!

Predsjednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović smatra da rukovodioci fudbalske sekcije moraju da odu, inače će ovaj klub nestati.

“Crno-bijeli” se nalaze u velikom problem, pet godina ne znaju za titulu, a poslije četiri kola prvenstva, već imaju sedam bodova zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu. Zato Mijailović smatra da je vrijeme da Milorad Vučelići Miloš Vazura napuste svoje pozicije.

– Mogu da kažem da je očigledno da rukovodeća garnitura mora da prepusti svoje funkcije sposobnijim ljudima – rekao je Mijailović za “Kurir”.

On smatra da fudbalski klub ima potencijal i da treba da se ugleda na evropske velikane.

– Fudbal je izuzetno profitabilan sport. FK Partizan je veliki fudbalski brend i siguran sam da uz dobro i domaćinsko rukovođenje veliki deo klubova u sportskom društvu može da živi na račun fudbalskog kluba. Uostalom, takva praksa već postoji u Evropi, pogledajte Barselonu, Real, Fenerbahče. Moraju da se gledaju pre svega i svih isključivo interesi kluba, a ne jednog ili grupe pojedinaca. Imovina sportskog društva je nedopustivo zapuštena – dodao je on.

Mijailović je pozvao legende da se oglase i prekinu ćutanje.

– Žao mi je što legende kojima je deo života bio i ostao Partizan na sve ovo ćute. Tek se poneko oglasi, zašto je tako? Traže se krivci u državi, trenerima, sportskim radnicima, navijačima… A svi znaju do čega je i do koga je. Još malo ćutanja i bojim se da će FK Partizan nestati – zaključio je Mijailović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 토렌트 사이트
Back to top button