FUDBAL

KONAČNO Kostić potpisuje do kraja vikenda

Filip Kostić, srpski reprezentativac napustiće Ajntraht iz Frankfurta. Kragujevčanin bi ovog vikenda trebalo da postane novi fudbaler Juventusa, javlja Fabricio Romano.

Dosta se u posljednje vrijeme govorilo o Kostićevoj budućnosti, ali su ga više dovodili u vezu sa Vest Hemom, no ipak, Juventus se umešao u trku i postao mnogo ozbiljniji kandidat.

Kako navodi izvor, Kostić je dogovorio ulosve sa Juventusom, te je preostalo samo da se klubovi dogovore oko obeštećenja, a Romano dodaje i da Vest Hem još uvijek nije potpuno odustao od Srbina, mada će morati hitno da reaguje, ukoliko želi da nešto promijeni.

Stara dama je poslala ponudu od 15 miliona evra u Njemačku, uz još pet miliona kroz bonuse, ali Nijemci hoće fiksnih 20 miliona. Ukoliko se transfer uspješno završi Kostića bi u Torinu sačekao saigrač iz nacionalnog tima Dušan Vlahović.

Kostićev ugovor sa Ajntrahtom ističe narednog leta, a Kostić je u Frankfurt stigao 2019. godine iz HSV-a za šest miliona evra, iako je prethodno godinu dana bio na pozajmici iz tog kluba. U karijeri je igrao još za Radnički 1923, Groningen i Štutgart.

(Srpskainfo)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: cartel oil co website
  2. Povratni ping: click to read
Back to top button