BIHFUDBAL

Iliev: Hoću da radim van Srbije, Kostić i Di Marija idealni Vlahoviću

Bivši sportski direktor Partizana Ivica Iliev izjavio je danas u intervjuu za portal navijača Juventusa “Tuto Juve” da bi volio da radi van Srbije i da nije isključeno da novi posao pronađe u Italiji, gdje je od 2004. do 2007. kao fudbaler nastupao za Mesinu.

– Podneo sam ostavku pre nekoliko dana na funkciju sportskog direktora Partizana. To je bio moj izbor, posle sedam godina želim da se okušam u novoj avanturi van Srbije. Nikad se ne zna, igrao sam tamo (u Italiji) tri godine, svašta može da se desi – izjavio je Iliev.

Doskorašni sportski operativac beogradskih crno-bijelih poručio je da bi napadač Juventusa Dušan Vlahović mogao da postigne i do 30 golova u Seriji A jer će mu podrška biti saigrač iz reprezentacije Srbije i novi član “stare dame” Filip Kostić, kao i Argentinac Anhel di Marija.

– U stanju je da postigne između 25 i 30 golova po sezoni. Ta dva šampiona će Dušanu omogućiti da se zabavlja. Po mom mišljenju, Juventus neće moci ponovo da neslavno završi trku za titulu i baš će Vlahović biti među protagonistima lova na Skudeto – izjavio je Iliev i dodao:

– Filip je brz, a njegovi centaršutevi savršeni su za napadače. Di Marija i Kostić važe za neke od najboljih asistenata u evropskom fudbalu zbog čega Juve nije mogao da napravi bolji izbor za napadača kakav je Vlahović. Siguran sam da će Argentinac i Srbin svake sezone beležiti po 15 asistencija.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: บาคารา
Back to top button