ATPTENIS

Medvedev navija da Nole zaigra u Njujorku

Najbolje rangirani teniser svijeta Danil Medvedev izjavio je da bi volio da Novak Ðoković zaigra na posljednjem grend slem turniru sezone, Ju-Es openu.

Medvedev brani titulu u Njujorku, pošto je prošle godine u finalu pobijedio upravo Ðokovića sa 6:4, 6:4, 6:4. Srpski teniser će prema aktuelnim propisima morati da propusti Ju-Es open, jer kao nevakcinisani stranac ne može da uđe na teritoriju SAD.

– Američka vlada je ta koja donosi mjere, ja tu ne mogu da pomognem. Međutim, ako mene pitate, ako bih ja odlučivao, naravno da bih volio da Novak igra. Najveći turniri zaslužuju najbolje igrače, a Ðoković je jedan od njih. Njegovo rivalstvo sa Rafaelom Nadalom je tako zanimljivo. I ja volim da igram sa najboljima, jer mi je to motiv. Volio bih da Novak dođe, ali ako ne bude mogao, šta da se radi. Svi ćemo dati sve što imamo da osvojimo Ju-Es open – rekao je Medvedev.

Ruski teniser će u prvom kolu Mastersa u Sinsinatiju igrati protiv Holanđanina Botika van de Zandšulpa. Ju-Es open će biti održan od 29. avgusta do 11. septembra u Njujorku.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: Buy the DMT Vape Pen
  2. Povratni ping: mushrooms chocolate bars
Back to top button