ATPFUDBALGRAND SLAMTENIS

NAKON TOGA SE PRAVDAO Fric rekao “dobro je za sve igrače da Novak nije na US openu”

Novak Đoković za sada ne može da igra na US openu, pošto vlada Sjedinjenih Američkih Država nije ukinula zabranu da nevakcinisani stranci ne mogu da uđu u zemlju, iako je nedavno promijenila kovid zakone i izjednačila vakcinisane i nevakcinisane, ali to važi samo za stanovnike Amerike.

Kako se bliži US Open, tako su manje šanse da ćemo gledati Novaka u pohodu na 22. Grend slem titulu i izjednačavanje rekorda sa Nadalom, pošto turnir startuje 30. avgusta, ali će prije toga morati da se održi i žrijeb, tako da vrijeme ističe.

Dok se igra turnir u Sinsinatiju, mnoge tenisere pitaju za mišljenje o potencijalnom učešću Novaka ili zabrani da on igra na US openu.

Jedan od njih je i Tejlor Fric, koji je odlično započeo turnir u Sinsinatiju, gdje je prvo slavio protiv Argentinca Baeza sa 6:1, 6:1, a potom je pobijedio i Nika Kirjosa sa 6:3, 6:2, nakon čega je zakazao duel osmine finala protiv Andreja Rubljova.

Nakon meča Fric je upitan o tome da Novaku Đokoviću nije dozvoljeno da igra na US openu.

– Dobro je, na kraju krajeva, za svakog igrača da Novak nije u žrijebu – rekao je Fric, a to je izazvalo reakciju mnogih Novakovih navijača, koji su kritikovali Frica za te reči.

Ipak, sam Fric se ubrzo javio na tviteru baš zbog tih kritika i pravdao se za izgovoreno, istakavši da je zapravo htio time kroz šalu da udjeli kompliment Đokoviću.

– Ništa novo, napadaju me zato što sam napravio šalu da je Novak bolji od sviih. Problem sa transkriptima u medijima je što je to samo sirov tekst i nije jasan način na koji se stvari izgovore. Ono što sam rekao u šali više je djelovalo kao kompliment Novaku nego bilo šta drugo – pojasnio je Fric.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 6 mushroom complex
  2. Povratni ping: hk firearms
Back to top button