ATPTENIS

ĆORIĆ ODUŠEVLJEN SOBOM Baš sam mnogo trenirao prošle nedjelje

Hrvatski teniser Borna Ćorić oduševljen je plasmanom u polufinale mastersa u Sinsinatiju, pobjedom nad Feliksom Ože-Alijasimom 6:4, 6:4.

Prošle sedmice je u Montrealu Ćorić izgubio od zemljaka Marina Čilića sa 6:3, 6:2.

– Iskreno, nisam siguran (kako se sve okrenulo), jer sam igrao zaista loše prošle nedjelje. Trenirao sam izuzetno dobro, izgubio u ponedjeljak i onda riješio da mnogo treniram. Provodio sam mnogo sati na terenu, igrao setove i pokušao da pronađem igru – mislim da je u tome bio ključ – rekao je Ćorić.

Protiv Feliksa je Borna osvojio 31 od 32 poena na prvi servis, nije se suočio ni sa jednom brejk loptom i generalno izvanredno servira cijele sedmice.

– Došao sam u Sinsinati i samo sam počeo veoma dobro da serviram. Neću da kažem predobro, jer onda sutra vjerovatno neću ništa ubaciti. Mnogo sam i servirao prošle nedjelje – rizikovao sam… Zbog ramena, nikad ne znam koliko mogu da serviram, ali trenirao sam baš u visokom intenzitetu – objasnio je Ćorić, koji se u Indijan Velsu ove godine vratio poslije godinu dana pauze zbog operacije ramena.

Prije Feliksa, Ćorić je pobijedio Muzetija, Nadala i Bautistu Aguta, a za plasman u svoje drugo masters finale u karijeri igraće sa Kameronom Norijem (subota na nedjelju od 1.00).

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 토렌트 사이트
Back to top button