EVROPSKE LIGEFUDBAL

Kanavaro pogodio u metu: Pogba više brine o frizuri nego o fudbalu

Bivši fudbaler Juventusa Fabio Kanavaro kritikovao je francuskog reprezentativca Pola Pogbu tvrdeći da novi igrač torinskog kluba previše pažnje posvećuje vanfudbalskim stvarima.

Pogba se u ljetnjem prelaznom roku vratio u Juventus iz Mančester junajteda, a trenutno se oporavlja od povrede koljena. Kanavaro je podržao povratak francuskog fudbalera u Juventus, ali je imao i nekoliko kritika na njegov račun.

– Pogba me oduševio kao igrač. Međutim, posljednjih nekoliko godina u Mančesteru je bio neprepoznatljiv. On previše pažnje posvećuje frizuri i svom imidžu. Ako fudbaler previše razmišlja o nefudbalskim stvarima, kao što su frizura i imidž, ne može da se takmiči na najvišem nivou. Međutim, uveren sam da je Pogba raspoložen za osvetu sa kojom će da utiša kritičare – rekao je Kanavaro, koji je pored Juventusa igrao za Napoli, Parmu, Inter, Real i Al Ahli.

Pogba se povrijedio na predsezonskim pripremama torinskog kluba u SAD i još nije poznato koliko će da odsustvuje sa terena, pošto je odlučio da ne ide na operaciju koljena kako bi se oporavio od povrede prije Svjetskog prvenstva u Kataru.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button