EUROKUPOVIFUDBAL

BORJAN DAJE PODRŠKU SAIGRAČU Ko osuđuje Pavkova – nije zvezdaš

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan pružio je podršku Milanu Pavkovu poslije kobnog autogola

Crvena zvezda eliminisana je u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona od Makabija. Izraelci su na domaćem terenu slavili sa 3:2, dok su na stadionu “Rajko Mitić” odigrali neriješeno (2:2).

Zvezda je do 90. minuta revanša imala rezultat za produžetka, a onda je Pavkov zatresao sopstvenu mrežu i poslao Izraelce u elitno takmičenje.

– Pavkov nam je doneo puno sreće i ko god ga “osuđuje” zbog autogola, taj nije pravi zvezdaš. On je mnogo puta i na Marakani i u gostima donosio radosti svima i onaj ko ga kritikuje za bilo kakvu grešku, jednostavno nije pravi zvezdaš – izjavio je Borjan za klupski sajt.

– Moglo je bolje, ali nekad imaš sreće, nekad ne. Ponosan sam na ekipu koja je dala maksimum, ali ispali smo. Idemo dalje, igramo Ligu Evrope. To je kvalitetno takmičenje, a sledeće godine direktan ulazak u Ligu šampiona, ako se osvoji titula. Potrebno je da se koncentrišemo da odigramo dobro sledeće dve utakmice u Superligi, Javor i derbi. Na neki način to odlučuje titulu, ima još da se igra, ali nadam se da ćemo tada napraviti razliku.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: weed delivery Toronto
Back to top button