FUDBALREGION

GOTOVO Partizan postigao dogovor sa Belgijancima, dobija veliko pojačanje

Novi fudbaler Partizana uskoro će postai Gojo Cimirot, prenosi Telegraf.

Njegov klub Standard iz Liježa je tokom večeri pozitivno odgovorio na ponudu iz Humske dajući signal da želi da sarađuje i kompletira transfer.

Veliku ulogu u realizaciji samog posla imao je i sam Cimirot, koji je insistirao da pređe u Partizan iako je u jednom trenutku trener Standarda, norveški stručnjak, Roni Deila riješio da stopira taj posao. Međutim, velikim angažovanjem čelnika iz Humske, igrača, ali i agenta Miroslava Stevića, koji inače važi za velikog partizanovca, Belgijanci su počeli da popuštaju i u toku današnjeg dana, poslije prvobitnog odbijanja, riješili su da ipak saslušaju ponudu, a potom i uđu u završne pregovore sa Partizanom.

Valja napomenuti da, bez obzira što se u medijima pominje suprotno, da su i Cimirot i njegova porodica veliki navijači Partizana i da su i oni u značajnoj mjeri doprinijeli da igrač prelomi i odluči da dođe u Beograd.

Fudbaler je još ranije u načelu dogovorio svoje uslove i tu su takođe ostale neke sitnice koje bi najkasnije u narednih dan ili dva trebalo da se zaokruže da Trebinjac stigne u Humsku.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: health tests
  2. Povratni ping: toronto weed delivery
Back to top button