FUDBAL

UŽASAN POTEZ RODITELJA Na oglasima prodaju dresove koje su “orlovi” poklonili djeci

Da li je baš sve na prodaju?

Na sajtu za onlajn kupovinu i prodaju su se pojavili dresovi reprezentativaca Srbije. Oni dresovi koje su igrači poslije utakmice dali djeci koja su za njih navijala u utakmici protiv Švedske.

Utakmica protiv Švedske se zbog kazne UEFA igrala pred tribinama Marakane na kojoj su mogla da budu samo djeca. Dječaci i djevojčice koji su došli zdušno su bodrili reprezentativce u pobjedi protiv Šveđana 4:1.

Od pjevanja himne, preko glasnog huka, ludnice kada su postignuti golovima, uživala su djeca na tribinama, vidjelo se, a uživali su i “orlovi” da igraju pred njima.

Tako je poslije utakmice Dušan Tadić pozvao saigrače da priđu tribini i da dresove u kojima su igrali daju malim navijačima u znak zahvalnosti za podršku koju su im pružali 90 minuta.

Prema reakcijama se vidjelo – taj potez je bio ostvarenje njihovih snova.

Sa druge strane, njihovi roditelji, pretpostavlja se, u ovome su vidjeli šansu da profitiraju, pa su uspomenu kakva se dobija jednom u životu odlučili da prodaju i da njoj dobro zarade.

Tako je dres  Ivana Ilića ponuđen za 1.000 evra.

– Dres Ivana Ilića sa utakmice Srbija-Švedska, nenošen – napisala je osoba koja je objavila oglas.

I nije bila jedina, bilo je još sličnih ponuda na istom sajtu.

– Pod dres Saše Lukića sa utakmice Srbija-Švedska. Na dresu ima par oštećenja od igre i kada je bačen u publiku, ali osim toga je u odličnom stanju i nije nošen od utakmice – glasi oglas.

Ovakav potez se ne može nazvati nijednom drugom rječju osim sramotom.

Izgleda da danas ipak sve može da se proda i kupi, pa i san i sreća djeteta.

(Sportal)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

4 Comments

  1. Povratni ping: firearms for sale
  2. Povratni ping: join illuminati
Back to top button