EUROKUPOVIFUDBAL

PETRIĆ ČESTITA IGRAČIMA Moglo je i ubedljivije, ali tek smo na pola puta

Trener Partizana Godan Petrić čestitao je svojim igračima na velikoj pobjedi u Kelnu.

Crno-beli su slavili na RajnEnergi stadionu sa 1:0 u meču trećeg kola i preuzeli prvo mjesto na tabeli D grupe UEFA Lige konferencije.

– Ne volim da ocenjujem, ali čestitam igračima na ovoj pobedi. Naravno, ovo je tek polovina puta. Čekaju nas još tri utakmice, već za sedam dana igramo protiv istog protivnika u Beogradu gde će verovatno biti i teže nego večeras. Igrači sad mogu da slave, ali kratko pošto nas već u nedelju čeka važan meč sa Voždovcem u ligi – rekao je Gordan Petrić.

Nijemci su igrali baš onako kako se i očekivalo, muški i borbeno do posljednjeg minuta, ali istom mjerom uzvratili su i igrači Partizana. Bio je to izuzeho zahtevan meč.

– Znali smo da će tako biti. Oni igraju direktan fudbal, brz i snažan, ali dobro smo parirali iako su nam nedostajali Fejse i Belića. Sa njima bismo dobili još mogućnosti u igri, ali su igrači koji su večeras bili na raspolaganju odradili odličan posao. Čestitam im na ovom rezultatu. Mogao je da bude i ubedljiviji u našu korist. Nismo imali sreće da damo još dva, tri gola, na kraju, ali moramo da budemo zadovoljni – naglasio je Gordan Petrić.

Novi meč između Partizana i Kelna na programu je sljedećeg četvrtka u Beogradu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: illuminati join
  2. Povratni ping: พรมรถ
Back to top button