FUDBAL

“Majke su me prezirale” Ronaldo otkrio kako je nastala slavna frizura

Ronaldo Luis Nazario de Lima se smatra jednim od najboljih fudbalera svijeta, a vrhunac karijere doživio je na Svjetskom prvenstvu 2002. godine.

Brazilski napadač je na šampionatu u Japanu i Južnoj Koreji svoj nacionalni tim odveo do pete i poslednje titule svjetskog prvaka, sa osam pogodaka od kojih je dva dao u finalu protiv Nemačke. Na ovom šampionatu Ronaldo je prezentovao neviđenu frizuru, koja je ubrzo postala planetarni hit.

Naime, on se pred polufinalni meč sa Turskom pojavio na terenu sa obrijanom glavom, ostavivši samo malo kose iznad čela. Popularni Zuba je pojavom šokirao mnoge ljubitelje fudbala, a sada je u razovoru za televiziju govorio o potezu.

On je u jednoj emisiji otkrio šta mu je majka rekla u telefonskom razgovoru u momentima dok je putovao nazad za Brazil. Kako je slavni napadač naveo, ona ga je pitala šta mu bi da se tako ošiša i ni u jednom momentu se nije osvrnula na činjenicu da joj je sin osvojio najveći trofej u svijetu fudbala.

– Da, mrzila je tu frizuru. Ma ne samo ona, milioni majki širom svijeta su me zamrzile i to traje i do danas jer su se svi tako šišali. Izvinjavam im se svima, jako mi je žao- poručio je legendarni fudbaler.

Iako se spekulisalo kako je Ronaldo tu frizuru izabrao prema liku iz crtića “Turma da Monica”, u razgovoru za ESPN je objasnio kako je reč bila o taktičkom potezu koji je, po njegovom mišljenju, pomogao reprezentaciji da dođe do svjetskog trona.

– Bio sam povrijeđen nakon Engleske i svi su pričali samo o tome. Odlučio sam da se ošišam i ostavim mali komadić napijred. Na treningu su svi buljili u moju lošu frizuru i smejali se. Zaboravili su na moju povredu i svi smo bili mirniji i fokusiraniji na cilj- pojasnio je Ronaldo.

(Srpskainfo)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 티비위키
Back to top button