FUDBALREGION

Petrić: Da nam se ne desi “Ljuljaj Javore”!

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić vjeruje u trijumf na utakmici protiv Javora u 16. kolu Superlige.

Kako je rekao, poslije nje se neće čuti pjesma “Ljuljaj, Javore”, karakteristična za tim iz Ivanjice.

– Imamo dosta utakmice kod kuće, to treba da iskoristimo. Sutra igramo protiv Javora, pa imamo Niš. Sutra moramo da budemo i mudri i pametni i lukavi da bismo dobili utakmicu. Da nam se ne desi sutra “Ljuljaj Javore”, ona pesma što se pevala pre 10-15 godina. Nadam se da su svi igrači spremni i očekujem pobedu – rekao je Petrić i dodao:

– Javor dolazi rasterećeno. Kad se nameste, to je teško probiti. Možda sutra pruže najbolju partiju, ko bude bolji, slaviće. Nije naivna utakmica. Voleli bismo da damo gol odmah u prvom minutu. Mora da bude brži pas i prenos lopte. To je nekad moguće, nekad ne. Bili smo tromi protiv Napretka.

Petrić je najavio određene rotacije u timu zbog zgusnutog raspreda i činjenice da crno-bele naredne sedmice očekuje važno gostovanje Nici u Ligi konferencija.

– Ne verujem da će biti veće rotacije, ali će par igrača sutra da se odmore, da dočekamo sveži meč sa Nicom u Ligi konferencija. Videćemo posle treninga da li ćemo odmoriti Dijabatea i Meniga. Igrači uvek kažu da su spremni, ali videćemo – objasnio je on.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 뉴토끼
Back to top button