TENIS

SAMO POŠTENO Đokovićev tabor se oglasio o skandalu

Asocijacija teniskih profesionalaca (PTPA), organizacija koju je osnovao Novak Đoković, oglasila se o doping skandalu Simone Halep.

Rumunska teniserka privremeno je suspendovana jer joj je doping nalaz sa ovogodišnjeg US opena bio pozitivan. Halep je rekla da je nevina i da će u naredom periodu uraditi sve što može da to i dokaže, a nedugo zatim stiglo je kratko saopštenje iz Novakovog tabora.

– PTPA je posvećena tome da osigura da Simona Halep, ali i svi ostali igrači, imaju pravo na poštenu žalbu i da cijeli proces prođe bez problema. Borićemo se za njena prava i zalagaćemo se za poštenje i transparentnost za sve igrače – navedeno je iz PTPA.

Podsjetimo, kako je saopštila Međunarodna agencija za integritet tenisa, Halep je dostavila uzorak koji je podijeljen na A i B uzorke, i u prvom je pronađen je lijek roksadustat koji je zabranjen od strane Svjetske antidoping agencije (WADA).

Simona Halep nedavno je prethodno saopštila da je završila sezonu zbog operacije nosa, a nedugo zatim je sa njom raskinuo saradnju poznati trener Patrik Muratoglu koji je došao u tim Holgera Runea.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: read more
  2. Povratni ping: Steroide Kaufen Europa
Back to top button