EVROPSKE LIGEFUDBAL

MILIONSKA KAZNA Boateng osuđen zbog maltretiranja djevojke

Bivši reprezentativac Njemačke i nekadašnji prvotimac Bajerna Džerom Boateng (34) dobio je žestoku kaznu. Sredinom prošle godine njega je optužila bivša devojka za nanošenje teških tjelesnih povreda, a priča je dobila epilog na sudu.

Boateng će morati da plati novčanu kaznu od 1,2 miliona evra, koliko će morati da isplatiti bivšoj djevojci, a na kraju je još i dobro prošao, s obzirom na to da nije završio u zatvoru. A za to “djelo” prijetila mu je kazna od tri do pet godina.

Ipak, na kraju je djelimično prihvaćena žalba bivšeg igrača Bajerna, koji je izbjegao najgoru moguću kaznu. Boatengova bivša devojka Šerin Senler iznijela je šokantne optužbe pred sudom u Minhenu, tvrdila je da ju je fudbaler “ugrizao, pljunuo krv po njenom licu i udario je u bubreg tako jako da je jedva mogla da diše”. 

Boateng iza sebe ima fantastičnu karijeru, a trenutno je član francuskog Liona, sa kojim ima ugovor do juna 2023. godine. Za reprezentaciju Njemačke odigrao je ukupno 76 mečeva i postigao je jedan pogodak.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: relaxing piano music
  2. Povratni ping: Buy Viagra for hot sex
  3. Povratni ping: Continuing
Back to top button