NEKATEGORISANO

Vraća se legendarni Portugalac: Bomba iz Madrida

Žoze Murinjo bi na kraju sezone mogao da napusti Romu i da se poslije 10 godina vrati u Real Madrid.

ortugalac je na klupu Rome sjeo 2021. godine. Bilježi dobre rezultate sa klubom, sa kojim je osvojio i trofej Lige konferencija.

Ipak, ako je vjerovati pisanju italijanskog lista Republika, on bi na kraju sezone mogao da se po drugi put doseli u Madrid.

Kako navode, Madriđani ozbiljno razmišljaju da ga vrate, ali će sve zavisiti od aktuelnog trenera Karla Anćelotija.

Predsjednik Reala Florentino Perez zadovoljan je radom slavnog Italijana i daje mu punu podršku, ali u slučaju da odluči da se povuče na kraju sezone, želi da ima spremnu zamjenu. Izbor je, navodno, pao na Murinja.

Murinju bi to bio povratak u kraljevski klub poslije deset godina, jer ga je sa klupe predvodio od 2010. do 2013. godine, a naslijedio ga je upravo Anćeloti.

Sa njima je osvojio tri trofeja, odnosno kako su mislili u klubu samo tri, pa su zbog neuspjeha odlučili da angažuju italijanskog stručnjaka. On im je vrati baš ono što su tražili – trofej Lige šampiona.

U 178 utakmica, na koliko je predvodio Real, imao je 128 pobeda, 28 remija i 22 poraza.

Međutim, činjenica da je osvojen samo jedan trofej La Lige, Kup kralja i Superkup Španije nije zadovoljila rukovodstvo kluba i saradnja je prekinuta.

Sigurno je da bi povratak legendarnog Portugalca u Madrid izazvao veliku pažnju i vjerovatno bi mu to bio posljednji veliki angažmanu karijeri.

(Sportal)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 토렌트 다운
Back to top button